Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Peloro - Genti si posete din piele naturala!

Livrare gratuita
Pentru comenzi peste 250 lei

Expediere rapida
24 h de la plasarea comenzii

Banii returnati de urgenta
Maxim 48 ore

Calitate italiana
Genti realizate in Florenta

Exclusiv produse autentice
Piele naturala 100%

Livrarea produselor se face in orice localitate din România  prin intermediul DPD (în anumite cazuri livrarea se poate face și prin intermediul altor firme de curierat).Plata contravalorii transportului se face direct la agentul firmei de curierat.

Costurile de transport revin in sarcina cumpărătorului, excepţie făcând cazurile în care vânzătorul are anumite oferte referitoare la transportul produselor. Pentru toate comenzile cu valoarea mai mare de 250 lei transportul este gratuit. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 250 lei  costurile de livrare sunt următoarele: costul unui colet cu greutatea de maxim trei kilograme este de 12,90 lei (TVA inclus).

Produsele vor fi predate personal in Alba lulia. Termenul de predare este de 24-72 ore de la confirmarea comenzii.Termenul de livrare al produselor este cuprins între 24 ore şi cinci zile lucrătoare de la primirea comenzii.

Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislaţiei române în vigoare.