Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Peloro - Genti si posete din piele naturala!

Livrare gratuita
Pentru comenzi peste 250 lei

Expediere rapida
24 h de la plasarea comenzii

Banii returnati de urgenta
Maxim 48 ore

Calitate italiana
Genti realizate in Florenta

Exclusiv produse autentice
Piele naturala 100%

Gențile cu franjuri - stilul boem și libertin

10.02.2021
Catalin Barbulescu

Geanta momentului, culoarea sezonului, modelul anului, toate aceste propuneri făcute periodic de către marile case de modă sunt doar oportunități de a ne găsi ceva care se potrivește cu stilul nostru propriu, unic și personal. Nu toate culorile ni se potrivesc, nu toate modelele ne avantajează, așa că alegem cel mult câteva piese care pot rămâne de-a lungul anilor în garderobă.

Gențile sunt accesorii care, bine alese, ne pot fi de folos un timp lung, spunând fiecare o poveste despre stilul nostru, despre anii care au trecut peste mânere sau peste pielea din care sunt făcute. Astfel că, de cele mai multe ori ne căutăm ceva reprezentativ, de calitate și emblematic pentru noi, ceva ce poate trece de limitele impuse de moda de sezon.

Gențile din categoria noastră Bufnița sunt în stil vintage, modele clasice, dar cu farmec, din piele de calitate, lucrate cu atenție și aduse în timpul nostru prin detalii Gențile sunt accesorii care, bine alese, ne pot fi de folos un timp lung, spunând fiecare o poveste despre stilul nostru, despre anii care au trecut peste mânere sau peste pielea din care sunt făcute. Astfel că, de cele mai multe ori ne căutăm ceva reprezentativ, de calitate și emblematic pentru noi, ceva ce poate trece de limitele impuse de moda de sezon.bine realizate. Produsele sunt din categoria celor care rezistă oricăror schimbări ale modei, fiind la fel de actuale acum, ca și în urmă cu câteva decenii, când primul model a fost creat.

Stilul vintage oferă genților personalitate, ajutându-vă să ieșiți în evidență prin bun gust și rafinament. Gentile devin o investiție în imaginea dumneavoastră, nefiind doar un accesoriu peren, ci o parte din modul în care doriți să vă perceapă lumea din jur, partea dumneavoastră rafinată și care reușește să treacă de rigorile sezonului în curs. A purta elemente clasice este un act de maturitate stilistică, o curățire a exceselor vestimentare, până când ajungem la esența lucrurilor care ne plac, fie ele de acum 20 de ani, fie de acum un sezon, pentru că în fața oglinzii, suntem proprii stiliști personali.

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu