Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Peloro - Genti si posete din piele naturala!

Livrare gratuita
Pentru comenzi peste 250 lei

Expediere rapida
24 h de la plasarea comenzii

Banii returnati de urgenta
Maxim 48 ore

Calitate italiana
Genti realizate in Florenta

Exclusiv produse autentice
Piele naturala 100%

Genți din inima Florenței

10.02.2021
Catalin Barbulescu

Peloro vă aduce din inima Italiei cele mai frumoase modele de genți atent alese, care vă vor introduce în povestea vechiului teritoriu al Toscanei. Produsele din această regiune sunt create folosind tehnicile meșteșugarilor din Florența, care prelucrau pielea și ofereau produse de calitate, astfel ajungând să confere acestei activități de prelucrare a pielii rangul de artă.


Gențile sunt create in zona Florenței, capitala regiunii Toscana, cunoscută ca un adevărat leagăn al civilizației renascentiste și reprezentând un real punct de reper privitor la activitățile de prelucrare a pieii.

Modelele pe care le punem la dispoziție reprezintă secolele de tradiție în domeniul marochinăriei, însă se plasează cu grație în mediul actual prin respectarea tendințelor de pe piața contemporană. Peloro încearcă să ofere grație și stil, în același timp în care păstrează și normele referitoare la calitate și durabilitate a produselor.

Regiunea Toscanei este binecunoscută pentru tehnica de prelucrare a pielii care implică tăbăcirea vegetală, utilizând taninul, o substanță naturală provenită din diverse specii de arbori. Extractul de tanin din scoarța copacilor realizează o tăbăcire a pielii unică, fiecare piele prelucrată fiind unică și de neimitat. Tehnica este perfecționată în Toscana de câteva secole, din tată în fiu, fiind recunoscută și în present ca fiind o metodă clasică, anevoiasă, dar cu rezultatele cele mai artistice. Gențile realizate în această metodă sunt în culori naturale, cu ingrediente naturale și reprezintă o investiție de durată într-un accesoriu cu totul deosebit.

În timp, produsele realizate prin această tehnică vor spune povestea dumneavoastră, urmele purtării transformând geanta într-o mărturie a vieții duse, a intemperiilor întâmpinate, a mâinilor care au manevrat-o și a locurilor unde a fost pusă. Gențile se transformă în timp și devin unicate, cu personalitate și istorie individuală, fiind doar o modalitate în plus pentru dumneavoastră să vă exprimați stilul propriu.

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu