Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Peloro - Genti si posete din piele naturala!

Livrare gratuita
Pentru comenzi peste 250 lei

Expediere rapida
24 h de la plasarea comenzii

Banii returnati de urgenta
Maxim 48 ore

Calitate italiana
Genti realizate in Florenta

Exclusiv produse autentice
Piele naturala 100%

Cum organizăm conținutul genților

06.11.2014
Catalin Barbulescu

Cea mai veche problemă în relația femeilor cu gențile este că acestea devin incredibil de grele, oricât am încerca să reducem conținutul lor. Pornind de la simplul portofel, ajungem ca la sfârșitul zilei să avem o geantă de câteva kilograme, fără a putea numi un singur articol cu o greutate semnificativă. Secretul este organizare, organizare și iar organizare.


Cum procedăm să reducem conținutul, fără să renunțăm la lucrurile care ne sunt necesare pe parcursul zilei? Simplu, ținându-le în ordine, astfel încât orice obiect inutil să fie ușor de reperat. Ușor de spus, greu de făcut, mai ales când ne trezim la casă căutând frenetic după o monedă de 50 de bani, sau în fața ușii când căutăm cheile, iar în același timp sună și telefonul de undeva din fundul genții.

1. Primul pas este să vă goliți conținutul genții pe care o folosiți și să verificați dacă toate obiectele vă sunt necesare, sau se găsesc și bonuri de care nu mai aveți nevoie, ambalaje de la diverse cumpărături etc.
2. Grupați obiectele necesare pe categorii: telefon, accesorii telefon (căști, încărcătoare), tabletă, articole de machiaj, articole de igienă, medicamente, carduri bancare, carduri de fidelitate, pixuri, carnețele, ochelari de soare și mărunțiș.

3. Încercați să grupați fiecare categorie de obiecte și să găsiți modalități de a le păstra împreună. De exemplu, pentru căști și încărcătoare de telefon căutați un plic sau chiar un buzunar al genții, pentru a nu vă încurca frecvent în cabluri prin geantă. Ochelarii de soare pot fi păstrați în huse speciale, iar multe agende au loc special pentru pix, ca să nu vă treziți căutând după un pix în toată geanta.
4. Un portofel bine compartimentat vă poate reduce considerabil dezordinea din geantă. Căutați portofele cu multe compartimente, dar în același timp evitați să îl transformați într-un spațiu pentru depozitat hârtii sau carduri inutile. Cardurile de fidelitate pot fi păstrate virtual printr-o aplicație specială, fiind acceptată de cele mai multe magazine.
5. Goliți mărunțișul inutil în fiecare seară, pentru a nu vă îngreuna geanta suplimentar. Păstrați un recipient unde puteți depozita mărunțișul suplimentar, iar când aveți nevoie, îl puteți lua direct de acolo și pune în compartimentul special din portofel.
6. Pentru medicamente puteți folosi chiar și recipientele de plastic care le organizează pe zile, fiind accesibile și vă ajută la organizat fie pe zile, fie pe ce categorii doriți dumneavoastră.
7. Cheile sunt printre articolele care fac daunele cele mai mari, dacă nu aveți o husă pentru telefon sau pentru ochelarii de soare. Dacă nu aveți un buzunar la geantă pe care îl puteți dedica doar cheilor, puteți căuta brelocuri chic care se prind de mânerul genții, oferind genții un look diferit și în același timp fiindu-vă de mare ajutor atunci când vă căutați cheile.
8. Dacă păstrați bonurile fiscale din diverse motive, căutați-le un recipient special și inventariați-l regulat, pentru a nu le ține mai mult decât aveți nevoie.
9. Ultima și cea mai dificilă regulă este să menține ordinea. Da, asta înseamnă să verificați constant conținutul genții și să eliminați ce nu e necesar.


E puțină muncă, dar umerii vă vor fi recunoscători, cu siguranță, iar după un timp, va deveni un obicei. Mult succes!

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu